Skip to main content

Integratie met Facebook en Twitter

Het is jammer genoeg vaak het geval dat de meeste van je vrienden niet actief zijn op identi.ca, maar wel op Facebook of Twitter. Jij wilt natuurlijk wel identi.ca gebruiken, maar het zou wel erg jammer zijn voor je vrienden dat zij daardoor jouw geweldig intelligente bijdragen moeten missen :-)

Geen nood, je kunt je identi.ca account koppelen aan een account op Facebook of Twitter. Op die manier komen je ‘dents’ (berichten op identi.ca) ook automatisch op je Facbook- of Twitterpagina terecht.

Twitter

Om te koppelen met Twitter, surf je naar je persoonlijke pagina op identi.ca. Klik vervolgens op ‘Instellingen’, en ‘Twitter’. Je komt op de pagina http://identi.ca/settings/twitter terecht, en daar kun je de koppeling instellen.

Facebook

Voor Facebook is er een toepassing die ‘identi.ca’ heet. Ik gebruik ze zelf, ze werkt nog steeds, maar ik weet niet meer hoe ik ze geïnstalleerd heb. :-$ Ik vind zelfs de instellingen niet terug. Maar ik heb al wel vaker problemen geweten met de ‘Facebook identi.ca app’, misschien is er vandaag ook wel weer iets mis mee.

[terug naar het overzicht]

Comments

Comments powered by Disqus